Ostrze - stal molibdenowo-wanadowa
Rękojeść - drewno jesion
Twardość - 56-58 HRC
Długość całkowita - 31,0 cm
Długość ostrza - 17,0 cm
Szerokość klingi - 4,3 cm
Grubość klingi - 2,2 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 150 g
Ostrze - stal molibdenowo-wanadowa
Rękojeść - drewno jesion
Twardość - 56-58 HRC
Długość całkowita - 24,5 cm
Długość ostrza - 13,5 cm
Szerokość klingi - 2,8 cm
Grubość klingi - 1,9 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 77 g
Ostrze - stal molibdenowo-wanadowa
Rękojeść - drewno jesion
Twardość - 56-58 HRC
Długość całkowita - 19,2 cm
Długość ostrza - 9,0 cm
Szerokość klingi - 2,0 cm
Grubość klingi - 1,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 60 g
Nóż Yasuhiro przeznaczony do krojenia warzyw i owoców, a jego szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów. Nóż uniwersalny doskonale sprawdza się do krojenia produktów o małej i średniej wielkości, również świetnie się podczas krojenia pomidorów czy dzielenia kanapek oraz nóż do obierania przeznaczony do obierania owoców i warzyw, jest bardzo przydatny w precyzyjnych zajęciach takich jak szypułkowanie truskawek czy oprawianie krewetek.
Dane producenta:
Dane importera: